Norøk As

Norøk As er en bedrift i . Norøk As driver innen regnskap og bokføring. Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, adresse, åpningstider og kart til Norøk As. Se mer informasjon om Norøk As nedenfor.

Norøk As

Mobilnummer:975 18 152
Adresse:Fjelltunvegen 3,4103
Hjemmeside:
Søkeord:Skatt, Investeringselskap, Skatteselskap

Skriv omtale av Norøk As

Skriv din omtale av Norøk As nedenfor:

for å motvirke spam fullfør denne setningen"Enige og tro til Dovre..."
Din vurdering av bedriften:

Omtaler av Norøk As (1)

Anbefaler å velge noen andreGulvlsiper 1 As, 26.02.2020

Det har vert mye tull fra Norøk sin side etter de overtok regnskapet mitt. Lønn har flere ganger blitt betalt ut opptil 10 dager for tidlig, en gang for sent. De har bommet med lønn til ansatte og lagt til betaling alt for høg lønn. Avstemming og innlevering av regnskap har ikke vert gjort i tide, som har resultert i at jeg har fått straffegebyr. Dette og flere andre gjentakende ting gjør at jeg vil fraråde alle og enhver å benytte seg av Norøk som regnskapsbyrå. Da jeg har klaget på dette til Norøk så har jeg fått til svar at "ingen skade skjedd, de har jo fått lønn" når det er snakk om feil tidspunkt på lønn. Nå når jeg har gått over til nytt regnskapsbyrå vil Norøk ha en god tusing i betaling for å sende en rapport som vedlegg til det nye regnskapskontoret. De vet selv at det er drøyt av de å kreve det tror jeg, for de sier at de ikke sender det som etterspørs før pengene er på deres konto. En mer useriøs bedrift skal du lete lenge etter.

Firmainformasjon

Firmanavn:Norøk As
Org. nr:915433162
Stiftet:
26.05.2015
Registrert:29.04.2015
Bransje:Regnskap og bokføring

Er dette deg?

Er de oppførte opplysningene om Norøk As uriktige? Du kan selv oppdatere uriktige opplysninger umiddelbart. Trykk linken nedenfor.

Endre eller skjul opplysninger